Raven Schilderwerken Maastricht

Relax...laat de details aan ons over!

Werkwijze

 

Onze professionele werkwijze

 

Als professioneel schildersbedrijf richten we ons heel duidelijk op de kwaliteit van de dienstverlening en hebben we het persoonlijk contact daarom hoog in het vaandel staan. Wanneer u op zoek bent naar een schilder nodigen we u graag uit contact met ons op te nemen. We zullen vervolgens een afspraak met u maken, het liefst op de locatie waar we ons werk uit zullen voeren. 

 

In een oriënterend gesprek richten we ons op de offerte, calculatie, uitvoering en natuurlijk planning. Binnen vijf werkdagen ontvangt u van ons een volledig vrijblijvende offerte.  Uiteraard kunt u eventuele vragen of opmerkingen stellen en zullen we desgewenst een gereviseerde begroting toesturen.

 

Zodra u akkoord bent met de offerte zullen we de documenten ondertekenen en komen we samen tot een startdatum, de dag waarop we zullen beginnen met de gewenste werkzaamheden. In het algemeen staat de prijs in deze offerte vast. Dit betekent dat u precies weet wat deze klus u gaat kosten.

 

Flexibiliteit staat voorop: indien het nodig is om in het weekend of 's avonds te werken, is dat bespreekbaar.

 

Mond-tot-mond reclame is voor ons de belangrijkste vorm van promotie. Aan de hand van een prettige samenwerking hopen we ook u tot een ambassadeur van onze diensten te maken.

 

 

 

Raven Schilderwerken is een jong, dynamisch bedrijf, dat sinds 2006 met succes zowel de particuliere als de zakelijke markt bedient. Naast goed vakwerk staat Raven Schilderwerken ook voor betrouwbaarheid, klantgerichtheid en oog voor details.